Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
22.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki, Suomi

Oletko jo kokemusta omaava teollisuuden kunnossapitoasentaja vailla uusia haasteita? Oletko oma-aloitteinen ja tarkka työssäsi ja onko työturvallisuus sinulle tärkeää? Haemme nyt teollisuuden kunnossapitoasentajaa asiakaskohteisiimme Seinäjoelle, tule meille töihin! 

 

Tulet työllistymään monipuoliseen ja sopivasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon pariin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kone- tai kunnossapitoasentajan koulutus tai muu mekaanisen alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennuksista ja kunnossapidosta. Tehtäviin kuuluu teollisuuden asennus-, huolto- ja konepajatyöt. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Ymmärrät hyvän yhteishengen merkityksen ja hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisäksi odotamme sinulta:

·         kokemusta metallialasta

·         hitsaustaitoa

·         kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

·         asiakaspalvelutaitoa

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Hamm, p. 0400 864 490 tai topi.hamm@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt tai viimeistään 22.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta.