Työnjohtaja, rakennusala

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, rakennusala
Hakuaika päättyy:
15.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi

Rakennusalan ammattilainen! Haluatko olla rakentamassa vahvaa yrityskulttuuria, jossa koko henkilöstö on vahvasti sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin? Oletko organisointitaitoinen tiimipelaaja? Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnjohtajaa Rovaniemen vesivoimayksikköön. Hae mukaan rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme! 

Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä, kuten töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Aikataulutuksen lisäksi toimenkuvaasi kuuluu tarjouslaskenta, projektihallinta sekä dokumentointi. 

Menestyäksesi tehtävässä omaat laaja-alaista rakennusosaamista ja teknisen alan koulutusta (rakennusmestari/-insinööri) sekä halua tehdä toimivaa esihenkilötyötä. Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä. Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut tavoitteisiin (turvallisuus, laatu, taloudellisuus) ja omaat järjestelmällisen sekä tehokkaan työotteen. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Veijola, p. 050 303 8673 tai Kimmo Pohjola 040 675 6128. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1