Huoltoasentaja sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja sähkö
Hakuaika päättyy:
15.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hyvinkää, Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Etsimme nyt huoltoasentajaa asiakaskohteisiimme Hyvinkäälle ja sen lähialueille. Pääsääntöisesti työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen huolto-, ylläpito-, ja asennustehtävät sekä viankorjaukset.  Sähköasennustyöt sekä sähkövikakorjaukset kuuluvat myös työnkuvaasi. Tehtävään tullaan soveltamaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto taskustasi ja mielellään useamman vuoden työkokemusta. Pidämme etuna työkokemuksen kunnossapidon parista. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja omaat hyvän tilannetajun. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta palvelupäällikkö Markku Aakko p. 050 5911 943 tai markku.aakko@caverion.com. 

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. #LI-TN1