Sähköautomaatioinsinööri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköautomaatioinsinööri
Hakuaika päättyy:
08.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Haemme Espooseen sähköautomaatioinsinööriä asiantuntijatehtäviin. Työ sisältää oman erikoisalan teknistä neuvontaa sidosryhmille ja asiakkaille. Työssä keskeistä on mentorointi ja teknologiasuuntausten uusien tuulien jalkauttaminen ratkaisuiksi osaamisalueen muuttuviin vaatimuksiin.

 

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja toivomme sinulta, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverionin verkottunutta organisaatiota.

 

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Caverionilla ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

 

Tehtävässä menestyäksesi omaat tehtävään soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. sähkö-automaatiotekniikka) sekä mahdollisuutta toimia sähkötöiden johtajana. Eduksi katsotaan aikaisempi teollisuuden ympäristöstä hankittu osaaminen erityisesti suunnittelu- ja projektinhoitokokemus.

Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä määrätietoisen ja tavoitteellisen otteen työhösi. Arvostamme teollisuuden kunnossapidon tuntemusta ja kokemusta kenttätyöstä.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 8.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Markus Laukkanen 0405534087 markus.laukkanen@caverion.com . Eezy Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös Laura Häyrinen 050 470 1222 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1.