Talotekniikan ammattilainen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talotekniikan ammattilainen
Hakuaika päättyy:
31.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt putkistoyksikön tiimimme vahvistuksesi talotekniikan ammattilaista (LVISKA) pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat oman alasi huoltotehtävistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa kohteissamme. Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Avainroolissa tehtävän menestyksekkäässä suorittamisessa on avoin ja sujuva yhteistyö asiakkaiden kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy ammatillinen koulutus joltain LVISKA-tekniikan alalta. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teppo Nikula, p. 050 516 7641 tai teppo.nikula@caverion.com. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 31.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.