Asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Asiantuntija
Hakuaika päättyy:
03.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Tekniikan osaaja, etsitkö uusia haasteita ja haluatko työskennellä osana asiantuntijatiimiä johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Yksikössämme työskentelee energiatekniikan, rakennusautomaation sekä LVISA-tekniikan asiantuntijoita ja etsimme nyt vahvistusta Vantaan toimipisteeseemme. Mielenkiintoiset sopimusasiakkuudet ja loistoporukka odottavat, joten lue lisää!

Asiantuntijana tuot oman ammattitaitosi ja organisointikykysi Caverionin operaattoriasiakkaiden käyttöön. Tulet toimimaan osana Caverionin valvomopalvelut tiimiä. Vastuualueenasi tulee olemaan keskeisen laitetila-asiakkuuden tilojen olosuhteiden ja energiatehokkuuden hallinta ja kehittäminen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä asiantuntijana laitetilaympäristössä, sekä edetä esihenkilöksi omalle tiimille. Asiantuntijan työajat sijoittuvat klo 7.00 ja klo 19.00 välille maanantaista perjantaihin.

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja saat vastuullesi haastavat, monipuoliset ja palkitsevat työtehtävät. Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän tehtävässäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden sekä jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut, kuten laajennetun liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme toisistamme huolen panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva tekniikan koulutus ja kokemusta LVISA-järjestelmien ylläpidosta tai urakoinnista ja omaat käytännönläheisen asenteen työntekoon. Kokemus laitetilojen ylläpidosta katsotaan eduksi. Tehtävään valitulle voidaan hänen suostumuksellaan tehdä turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 3.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta valvomopalveluiden päällikkö Janne Jokinen perjantaisin klo 13-15 välisenä aikana, p. 040 357 0842. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1