Huoltoasentaja, ilmanvaihto

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja, ilmanvaihto
Hakuaika päättyy:
31.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi IV-puolen huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat ilmanvaihto alan huoltotehtävistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme, työaika on arkisin klo 7-16. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta IV-alalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostemme IV-alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Ilmanvaihtojärjestelmien mittaus- ja säätötöiden sekä asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Pasi Suikio, p. 046 920 0964 tai pasi.suikio@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 31.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.