Energia-asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Energia-asiantuntija
Hakuaika päättyy:
31.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi, Vantaa, Suomi

Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä energiatekniikan alalta? Haluatko olla osa asiantuntija tiimiä johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Yksikössämme työskentelee energiatekniikan, rakennusautomaation sekä LVISA-tekniikan asiantuntijoita ja etsimme nyt vahvistukseksi energia-asiantuntijaa Vantaan tai Tampereen toimipisteeseemme.

Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutus mahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Energia-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien energiahallinta- ja energiakatselmustehtävät. Hallitset kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen energiakatselmoinnista muutostöiden toteuttamiseen, sekä miten säännöllisen LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää. 

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevissa ja uusissa energiatehokkuushankkeissa ja energianhallintasopimuksissa asiantuntijana toimiminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kokemusta energiakatselmuksista, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Katsomme eduksi myös LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärryksen sekä kokemuksen talotekniikan suunnittelusta tai projektien toteutuksesta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Antero Vauhkonen maanantaina 19.7. klo 12-14 välisenä aikana, p. 050 539 3479. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.