Junior System Specialist

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Junior System Specialist
Hakuaika päättyy:
06.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Omaatko jo ymmärrystä teollisuusautomaatiosta? Kiehtovatko sinua aidosti innovatiiviset ratkaisut? Haemme nyt innovatiivisen ja asiantuntevan tiimimme vahvistukseksi Junior System Specialistia Tampereen toimipisteeseen. 

Tehtäväsi muodostuu älykkäiden jäähdytyksen ja lämmöntuoton automaation toteutuksista integroiden ratkaisut osaksi pilvipalveluympäristöä (IoT). Tekninen tuki ja automaatiojärjestelmän ylläpito ovat myös keskeinen osa työtehtäviäsi. Kokemuksen myötä työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä laajempaan automaation ja ohjauslogiikoiden toteuttamiseen, joilla minimoidaan jäähdytyksen ja lämmöntuoton elinkaarikustannukset. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa projektin eri vaiheissa. Projektiemme pääfokus on tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa, mutta tulevaisuudessa yhä enemmän kansainvälisissä ympyröissä. 

Onnistumistasi tukee tiivis tiimi, jossa porukka puhaltaa yhteen hiileen. Olemme sitoutuneet paitsi asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun, myös toistemme tukemiseen ja oman osaamisen kasvattamiseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Caverionilla ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. 

Tehtävässä menestyäksesi voit olla uraasi starttaava tai jo aikaisempaa kokemusta omaava automaatio- tai IT-puolen amk-insinööri tai DI. Tärkeintä on, että sinulla on ymmärrystä teollisuus- (tai kiinteistö-) automaatiosta tai ohjelmisto-osaamista. Osaamisesi voi olla myös PLC-ohjelmoinnista. Linux-ympäristöjen tuntemus katsotaan positiivisena lisänä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Motivoidut itseohjautuvasta tekemisestä ja nautit saadessasi itse vaikuttaa omaan työhösi ja kantaa siitä vastuuta. Positiivinen ja eteenpäin katsova asenne sekä halu oman osaamisen kartuttamiseen ovat sinulle tärkeitä arvoja. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa kommunikointiin tarvitset englannin kielen taitoa. Projektimme edellyttävät myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

 Lisätietoja tehtävästä antaa Product Leader Jukka Hellman torstaina 22.7. klo 14-16 sekä maanantaina 26.7. klo 15-16, p. 040 849 6081. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1 

Olisiko tämä seuraava mielenkiintoinen haaste urallasi? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta viimeistään 6.8.2021. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.