Käynnissäpitäjä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Käynnissäpitäjä
Hakuaika päättyy:
27.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Haemme Espooseen Suomenojan voimalaitokselle vakituiseen työsuhteeseen käynnissäpitäjää. Työnkuvasi pitää sisällään voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitotöitä. Tuotantoprosessiin kuuluu höyrykattiloita, kaasu- ja höyryturbiineja, lämpöpumppuja, savukaasunpuhdistuslaitteita ja polttoaineen käsittelyjärjestelmiä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi nykyaikaiset työvälineet, osaavat työkaverit sekä miellyttävän työympäristön. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi, ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, kattavat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  

Toivomme hakijoilta muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta alan teollisuudesta. Soveltuva ammattitutkinto (esim. voimalaitoskäyttäjä tai alikonemestari) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tarvittaessa voit suorittaa ammattitutkinnon työn ohessa. Toivomme sinulta soveltuvuutta jatkuvaan kolmivuorotyöhön (12/12-vuoro) sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että muiden tiimien jäsenenä. Olet innokas oppimaan uutta, ja perehdyt oma-aloitteisesti eri osa-alueisiin. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävään 27.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.