Teollisuuden sähköasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden sähköasentajia
Hakuaika päättyy:
31.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi, Ylöjärvi, Suomi

Sähköalan osaaja! Etsitkö luotettavaa ja vakaata työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Teollisuuden tiimimme kaipaa nyt lisää cavereita ja etsimmekin sähköasentajia Ylöjärvelle! Voit olla sähköalan kokenut konkari tai muutaman vuoden työelämässä ollut, meillä on sinulle töitä! Meillä pääset työskentelemään teollisuuden sähköasennuksien ja vikakorjauksien parissa pääasiassa lyhyemmissä projektiluontoisissa tehtävissä.  Työnkuvaasi voidaan mukauttaa oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. 

Etsimme myös sähköasentajaa teollisuuden kunnossapidon tehtäviin. Työnkuva pitää sisällään prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksia, vianhakua, sekä kunnossapidon tehtäviä. Tässä tehtävässä eduksi katsomme ymmärryksen myös automaatiosta ja instrumentoinnista. Työllistyminen vakinaiseen kohteeseen mahdollinen.  

Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Pääset kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistasi – yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Hyvät eväät tehtävään antaa sähköalan koulutus sekä aikaisempi kokemus teollisuuden sähkötöistä. Katsomme eduksi voimassa olevat kortit (työturva, sähkö- ja tulityö) sekä kokemuksen sähköverkoista ja keskijännitepuolelta. Sinulta löytyy kuvien lukutaitoa ja pystytkin itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet toimeen isommassakin tiimissä kuten myös asiakkaiden kanssa. Luonteeltasi olet joustava ja vastuuntuntoinen tekijä, ja tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti. Työskentelet aina työturvallisuus edellä ja työsi jälki on laadukasta. Sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Olet valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen ja kehittämään itseäsi tiimisi mukana. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Heikki Haataja, p. 050 574 8565 tai heikki.haataja@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 8665 560 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Toimi pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää nyt tai viimeistään 31.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.