Teollisuusputkihitsaaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkihitsaaja
Hakuaika päättyy:
15.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Oletko hitsaustaitoinen putkiasentaja vailla uusia haasteita? Haemme nyt Ouluun teollisuusputkihitsaajaa työtehtävinään pääasiassa teollisuuden prosessiputkihitsaus- ja asennustehtävät. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon pariin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus. Sinulta löytyy voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. 

Lisäksi arvostamme:

·         kokemusta prosessiteollisuuden putkihitsauksesta

·         voimassa olevia hitsausluokkia tig- ja puikkohitsaukseen mustalle ja kirkkaille materiaaleille

·         putkistosuunnitelmien lukutaitoa

·         valmiutta joustaviin työaikoihin ja tiimityöskentelyyn

·         matkustusvalmiutta

·         asiakaspalvelutaitoa

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönjohtaja Pasi Mäki, p. 040 519 0175. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.