Sähkötekniikan asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkötekniikan asiantuntija
Hakuaika päättyy:
15.08.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Raahe, Suomi

Teollisuuden sähköosaaja! Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään laajasti suomalaista teollisuutta ja olemaan mukana kehityksessä? Haemme nyt asiantuntijaa teollisuuden sähköasennus ja -huollon tiimiin Raaheen vakituiseen työsuhteeseen. Asiantuntijana otat vastuun sähkökäytönjohtajan tehtävistä Caverionin sopimuskohteissa Pohjois-Suomen alueella. Tarvittaessa toimit pienten sähköistysalan projektien projektipäällikkönä, jolloin vastaat niiden teknisestä toteutuksesta. 

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa, osana vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme ammattitaitoisen organisaation tuen ja erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! 

Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut tavoitteisiin (turvallisuus, laatu, taloudellisuus) ja omaat järjestelmällisen sekä tehokkaan työotteen. Omaatkin jo vahvaa kokemusta teollisuuden sähköalalta ja sinulla on tehtävään vaadittava sähkövoimatekniikan tutkinto sekä S1 sähköpätevyys. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluejohtaja Pasi Mäki, p. 040 519 0175. 

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.