Sprikleriasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sprikleriasentaja
Hakuaika päättyy:
31.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Caverion Suomi Oy, Länsi-Itä-Suomi, Kuopio

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme sprinkleriasentajaa Pohjois-Savon alueelle. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen ja takanasi on ison työyhteisön tuki. Käytössäsi ovat totta kai Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja.

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan työtehtävän turvallisuusalan parissa pienessä 8 hengen monialaisessa tiimissä. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan turvajärjestelmien huolto ja asennustehtävistä vaihtuvissa kohteissa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tekevää asennetta ja asiakaspalvelutaitoa. Eduksi katsomme LV-koulutuksen ja työkokemuksen LVI-alan työtehtävistä. Sopiva henkilö voi olla jo kokenut konkari sprinklereiden parissa toimimisessa tai uusia tuulia etsivä tekijä, jolla on aito halu oppia ja kehittyä sprinkleriosaajaksi. Huomioimme myös oppisopimuskoulutuksen mahdollisuutena tähän työtehtävään. Olit sitten uusi tai vanha tekijä järjestämme työhön tarvittavan perehdytyksen työpaikalla.  Teemme myös urakkakohteita, joissa omalla työpanoksella pääsee vaikuttamaan työhönsä konkreettisella tavalla. 

Toivomme, että olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Asiakaspalveluhenkisyys on työn kannalta merkittävää, joten tehtävän kannalta keskeistä on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme matkustusvalmiutta ja joustavuutta työtehtävien ja työnsijainnin suhteen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Palkkauksessa noudatamme LVI alan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Niko Soininen 050 571 2490 tai niko.soininen@caverion.com Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Laura Häyrinen 050 470 1222 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1