Huoltopäällikkö kiinteistöhuoltoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö kiinteistöhuoltoon
Hakuaika päättyy:
07.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja etsimme nyt kiinteistöhuollon osaajaa kehittämään asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa! Oletko sinä uusi vahvistuksemme? Huoltopäällikön tehtävässä pääset vastaamaan liike- ja toimitila-asiakkaiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöistä sekä kiinteistöjen vikakorjauksista. Työtehtäviisi kuuluu työnjohto sekä huoltojen ohjaus ja seuranta. Työpäiväsi kuluvat työkavereiden parissa konttorilla, mutta nautit myös liikkuvasta työstä ja kuljet luontevasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle ammatillista kehitystäsi tukevan ilmapiirin sekä avoimen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Sinulta löytyy talotekniikan tai kiinteistöhuollon koulutus ja omaat aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä. Arvostamme kokemusta SAP-ohjelmasta sekä sähköisten huoltokirjojen käytöstä. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Ohjaat työntekijöitä jämäkällä otteella, mutta esimiehenä olet helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Liikkuvaa tehtävää varten sinulta tulisi löytyä myös ajokortti taskustasi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543 tai jani.tikkanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää nyt tai viimeistään 7.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.