Huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
07.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Miltä sinusta kuulostaisi työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa? Etsimme nyt huippujoukkoomme huoltopäällikköä Vantaan toimipisteeseen. Huoltopäällikkönä sinulla on määrättyjen asiakkuuksien sopimuksellinen vetovastuu, ja vastaat kohteiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöiden sekä kiinteistöjen vikakorjauksien onnistuneesta toteutuksesta. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle ammatillista kehitystäsi tukevan ilmapiirin sekä avoimen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset työskentelemään vastuullisessa roolissa, jossa avain asemassa on onnistunut yhteistyö asiakkaan kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja ymmärrät myös sopimusten päälle. Arvostamme talotekniikan tai kiinteistöhuollon osaamista. Katsomme eduksi myös kokemuksen SAP-järjestelmästä sekä sähköisten huoltokirjojen käytöstä. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Tarpeen mukaan olet myös valmis venymään ja paukkumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikkuvaa tehtävää varten sinulta tulisi löytyä myös ajokortti taskustasi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543 tai jani.tikkanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää nyt tai viimeistään 7.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.