Työnsuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnsuunnittelija
Hakuaika päättyy:
29.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kulloo, Suomi

Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnsuunnittelijaa asiakaskohteeseemme Kilpilahden teollisuusalueelle. Työnsuunnittelijana vastaat putkisto- sekä mekaanisen kunnossapitotiimin työnsuunnittelusta ja olet valmis ottamaan ohjat myös työnjohdollisissa tehtävissä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeita. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tutustu ammattitaitoisiin työntekijöihimme: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi: 

  • Sinulla on mekaanisen alan koulutus (insinööri tai teknikko)
  • Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä työnsuunnittelusta
  • Olet sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot sekä kommunikointikykyä niin suomeksi kuin englanniksi
  • Käytät luontevasti tietotekniikkaa 

Arvostamme maanalaisten putkistojen tuntemusta. Myös Kilpilahden teollisuusalueen ja petrokemianteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta löytyvän kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 29.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kari Viita, p. 0400 206 906. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.  #LI-TN1