Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
08.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kotka, Suomi

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi kunnossapitoasentajaa Kotkan alueelle. Työpäiväsi koostuvat erilaisista sähkö- ja automaatiopuolen kunnossapitotehtävistä vesivoimalaitoksen eri osastoilla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on vuorovaikutustaidot ja avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut ja ammattitaitoisen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Huolehdimme cavereiden turvallisuudesta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista. Työturvallisuutemme taso on yksi alamme parhaista. Panostamme ennakointiin niin työturvallisuus- kuin työhyvinvointiasioissa ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaedun sekä kattavan koulutustarjonnan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä mielellään muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta sähköalan töistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun, etkä säikähdä kiperiäkään tilanteita. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään huumetesti sekä suppea turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Hannu Rissanen, p. 050 366 0921 tai hannu.rissanen@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt tai viimeistään 8.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta.