Teollisuuden sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
29.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Hämeenlinna, Suomi

Oletko sinä etsimämme sähköasennusten ammattilainen? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt teollisuuden sähköasentajaa Hämeenlinnaan. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan teollisuuden parissa sekä mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus ja kokemusta teollisuuden sähköasennustyöstä. Työssä tarvitaan myös ajokorttia sekä joustavuutta työajoissa. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin projektipäällikkö Kari Erkkilä, p. 050 390 0505 tai kari.erkkila@caverion.com. 

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää viimeistään 29.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.