Rakennusmies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennusmies
Hakuaika päättyy:
31.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Tampereen alueelle asiakaspalveluhenkistä rakennusalan moniosaajaa. Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esimiehesi luottamuksesta.

Rakennusammattimiehenä tehtäväsi koostuu asiakkaidemme kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustöistä sekä tilamuutostöiden itsenäisestä toteutuksesta. Työssä vaaditaan myös pienimuotoisten maalaus- ja tasoitetöiden osaamista. Asiakaskohteina mm. liiketila-, koulu-, teollisuus- ja toimistokiinteistöjä.

Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja, omat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista itsenäisesti suoritettavista rakennus-/kunnossapitotöistä. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Katsomme eduksi tehtävää tukevaa koulutusta (esim. rakennus- ja/tai pintakäsittelyalan koulutus) ja ehdottomasti halua tarjota parasta palvelua asiakkaillemme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tero Pääsky, p.  050 3085356 tai tero.paasky@caverion.com.