Teollisuusputkihitsaaja/ -asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkihitsaaja/ -asentaja
Hakuaika päättyy:
15.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Haemme caveritiimimme vahvistukseksi teollisuusputkiasentajaa/ -hitsaajaa. Tehtävänäsi on toimia teollisuusputkistojen asennustehtävissä eri asiakaskohteissa Etelä-Suomen alueella. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme? 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden projekteissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia. Nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  

Hyvät eväät tehtävään antaa alan ammatillinen koulutus, aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä putkisto piirustusten ja kaavioiden lukutaito. Toivomme, että sinulta löytyy hitsaustaitoa (TIG) sekä voimassa olevat hitsausluokat, mutta tarvittaessa voit suorittaa kokeen työn alkaessa. Puikkohitsaus katsotaan eduksi. Olet valmis työskentelemään Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa sinulta onnistuu myös vuorotyö.  Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä, C-kortti katsotaan eduksi. Jos muuten varteenotettava ehdokas niin suoraan. Hitsauskokeet luokat suositeltavat, mutta voidaan tarvittaessa suorittaa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Antti Olkinuora, p. 040 356 7161 tai sähköpostitse antti.olkinuora@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian tai viimeistään 15.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.