Ilmastointiasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Ilmastointiasentaja
Hakuaika päättyy:
25.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna, Suomi

Etsimme nyt Hämeenlinnan caveritiimimme vahvistukseksi ammattitaitoista ilmastointiasentajaa. Tulet työskentelemään vaihtelevissa urakkakohteissamme niin uudis- kuin saneerauspuolella ja vastaat oman osaamisalueesi tehtävistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoisen tiimin tuki. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Meillä onkin alan pisimmät työsuhteet! Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy alan soveltuva koulutus sekä vähintään viiden vuoden aikaisempi kokemus. Odotamme kokemusta IV-konehuoneiden kasaamista Olet luonteeltasi joustava ja motivoitunut tekijä, joka on tottunut työskentelemään urakkatyömailla urakkaryhmässä. Sinulle tärkeitä arvoja on hyvä tiimihenki ja yhteen hiileen puhaltaminen. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Sami Nieminen, p. 050 3900 943 tai sami.nieminen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 25.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.