Laitossuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija
Hakuaika päättyy:
20.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Kemi, Suomi

Haemme nyt yksikköömme Kemiin

Laitossuunnittelijaa

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Kemiin laitossuunnittelijaa hoitamaan Metsä Groupin tehtaalla sekä ulkoisissa asiakkuuksissa investointiprojekteihin ja kunnossapitoon liittyviä suunnittelutehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Olet itseohjautuva ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva insinöörin koulutus (esim. kone- tai prosessitekniikka), suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä, kemikaali- ja painelaitesäädösten- ja standardien tuntemusta sekä suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla. Eduksi katsomme puunjalostusteollisuuden tuntemuksen sekä kokemuksen tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Sakari Ruonavaara p. 050 440 2345, sakari.ruonavaara@caverion.com ja suunnittelupäällikkö Jari Matihaldi, p. 040 823 0376, jari.matihaldi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 20.6.2021 mennessä. Huom! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.