Varastotyöntekijä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Varastotyöntekijä
Hakuaika päättyy:
26.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kulloo, Suomi

Caveritiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimme nyt varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kilpilahteen. Monipuoliset työtehtävät pitävät sisällään niin varastointia sekä tavaran toimitusta. Tehtävässä tarvitset tietämystä erilaisista putkistomateriaaleista ja lämmönvaihtimista sekä niihin liittyvistä työkaluista. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusin vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työvälineet sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Hyvät eväät tehtävässä menestymiseen antaa teknisen alan koulutus (esim. putkistoalan) tai aikaisempi kokemus petrokemian laitoksella työskentelystä. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pasi Sormunen, p. 040 8684 676 tai pasi.sormunen@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.