Huoltopäällikkö, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, sähkö
Hakuaika päättyy:
26.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vaasa, Suomi

Haemme nyt huoltopäällikköä Caverionille vahvistukseksi Vaasaan. Tehtäviisi kuuluu sähköasennusten, -saneerauksien, sekä -ylläpidon ohjaus ja seuranta, oman asentajatiimin esihenkilötehtävät sekä töiden myynti ja organisointi.

Olet myyntihenkinen mahdollistaja. Järjestelmällisenä ihmisenä kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Teet mielelläsi laadukasta asiakaspalvelua ja yhteistyötä asiakkuuksien parissa. Työnkuva täsmentyy mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään.  Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Toivomme sinulta sähköalan kokemusta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä. Sinulla on myös soveltuva tekninen ammattitutkinto. Toivomme myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin aluepäällikkö Jari Herttua, p. 040 843 7830 tai sähköpostitse jari.herttua@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae mukaan mahtavaan porukkaamme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 26.6.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä! #LI-TN1