Kylmätekninen jälkimarkkinointipäällikkö/koordinaattori

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmätekninen jälkimarkkinointipäällikkö/koordinaattori
Hakuaika päättyy:
21.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi, Vantaa, Suomi

Kylmätekniikan ja -kalusteiden, varaosien ja logistiikanprosessien monialainen osaaja! Oletko kiinnostunut yhdistämään osaamisesi mielenkiintoiseen uuteen perustettavaan tehtävään? Etsimme Caverionin Energia ja Kylmä liiketoimintaan oma-aloitteista osaajaa monipuoliseen tekemiseen ja vaihteleviin jälkimarkkinointitehtäviin. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme sinulle haastavan, mielekkään sekä palkitsevan roolin kylmäteknisen palveluliiketoiminnan vara- ja varusteluosien, kylmäkalusteiden, päämiesyhteyksien parissa. Meillä pääset osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat myös isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja lounasetuja sekä osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkan. 

Jälkimarkkinointipäällikkönä vastaat mm. nimetyistä kansainvälisistä päämiesyhteyksistä, tuotat alueyksiköillemme varaosien kansainvälisten tilauskanavien palvelut, annat tuoteteknistä tukea myyntiorganisaatiolle, jne. Pääset kanssamme kehittämään varaosien tilaus-toimitus -prosessia ja päämiestemme kaupintavarastotoimintoja, sekä tuomaan omaa näkemystäsi ja osaamistasi päästäksemme laatu-, asiakastyytyväisyys-, työturvallisuus ja myyntitavoitteisiimme. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta kylmätekniikasta, kylmäkalusteista, varaosien tilaus-toimitusprosessista sekä yhteistyöstä kansainvälisten toimijoiden kanssa. Olet tarkka ja täsmällinen, joustava ja palveluhenkinen. Luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä esim. AMK-tason koulutusta (esim. insinööri) sekä hyvää paineensietokykyä ja kielitaitoa. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kylmähuoltoliiketoiminnan johtaja Jonni Moislahti, p. 040 180 6221 tai jonni.moislahti@caverion.com. #LI-TN1