Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
21.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa, Suomi

Haemme eläköitymisen johdosta tiimiimme uutta kunnossapitoasentajaa teollisuuden asiakaskohteisiin Vaasan alueelle. Tässä tehtävässä vastaat mekaanisista laitteistojen asennus-, korjaus- ja huoltotöistä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on mekaanisen alan koulutus sekä useamman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa ja katsomme eduksi koneistustaidon. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon ja innostut uuden oppimisesta. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Jani Keränen, p. 0432160284 tai sähköpostitse jani.keranen@caverion.com. 

Hae tehtävää 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.