Tekninen kiinteistönhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja
Hakuaika päättyy:
26.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vaasa, Suomi

Oletko kiinteistönhoidon ammattilainen etsimässä itsenäistä ja vastuullista tehtävää? Kehittyneen kumppanuutemme myötä haemme uutta tekijää vakituiseen teknisen kiinteistönhoitajan tehtävään Vaasaan.

Tehtävässä vastaat monipuolisten kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta, ja työpäiväsi koostuvat erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Tulet työskentelemään pääasiallisesti julkisissa kiinteistöissä, kaupoissa sekä teollisuuden asiakkuuksissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään.  Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kiinteistönhoitajan ammattitutkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä. Talotekniikan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.  Hallitset ja omaksut erilaisia järjestelmiä vaivatta ja sinulta löytyy ajantasaiset ATK-taidot. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin aluepäällikkö Jari Herttua, p. 040 843 7830 tai sähköpostitse jari.herttua@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae mukaan mahtavaan porukkaamme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 26.6.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!