Huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät
Hakuaika päättyy:
21.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja etsimme nyt osaajaa turvajärjestelmien pariin! Saatat olla uraasi aloitteleva tai jo pidempään alalla toiminut - tärkeintä meille on motivaatio ja sitoutunut asenne työntekoon!

Huoltopäällikkönämme saat toimia itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Kehität asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa ja vastaat sopimusasiakkaidemme paloilmoitinjärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien organisoinnista sekä työnjohdollisista tehtävistä. Käytämme raportoinnissa SAP - ja Excel -ohjelmia. 

Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja, omat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aiempaa työkokemusta työnjohdosta ja huoltojen organisoinnista. Johdat projekteja ja huoltoja tavoitteellisesti palveluhenkisellä sekä määrätietoisella työotteella ja hyvänä yhteistyön rakentajana saat tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Eduksi katsomme kokemuksen erilaisista turvajärjestelmistä, kuten esimerkiksi turvavalo- tai savunpoistojärjestelmistä. Arvostamme myös teknillistä koulutusta (insinööri tai teknikko), sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1