Paloilmoitinasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentajia
Hakuaika päättyy:
21.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Haemme nyt joukkoomme kokeneita paloilmoitinasentajia Pirkanmaan alueelle. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon! 

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tässä tehtävässä omaat jo aiempaa asennuskokoemusta, sekä tehtävään soveltuvan ammatillisen koulutuksen (esim. sähkö/elektroniikka). Olet työotteeltasi asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Arvostamme kokemusta paloilmoitinasennuksista, mutta ennen kaikkea asenne on tärkein! Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoa rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!