Paloilmoitinasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentaja
Hakuaika päättyy:
21.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö/elektroniikka) tai aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisemistä. Voit olla joko alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolta löytyy kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tom Lehtinen, p. 0400 121 404 tai tom.lehtinen@caverion.com ja Janne Vaittinen, p. 040 843 9140 tai janne.vaittinen@caverion.com. 

Hae tehtävään 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.