Huoltomies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltomies
Hakuaika päättyy:
20.06.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Imatra, Suomi

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt kahta huoltomiestä teollisuuden asiakaskohteeseemme Imatralle. Tässä tehtävässä vastaa kohteen voiteluhuolloista ja työ on alueestasi riippuen joko päivä- tai vuorotyötä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn sekä kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Caverionilla työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja hoidat työsi tunnollisesti ja tarkasti. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Voiteluhuollon tuntemus katsotaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Jouni Huhtanen, p. 0400 750 967. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Hae tehtävää 20.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.