Voimalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Voimalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
31.07.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Etsimme vahvistusta tiimiimme ja haemme ammattitaitoista voimalaiteasentajaa työskentelemään pääkaupunkiseudulle sekä Uudenmaan alueella. Tehtävässä vastaat voimalaitteiden huolloista ja asennuksista, varavoimakoneiden koekäytöistä sekä muista sähkötöistä. Tulet työskentelemään operaattorin laitetiloissa asiakasrajapinnassa. Hae nyt ja liity mukaan Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähköalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta voimalaitteiden huolto- ja ylläpitotehtävistä. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiantuntija Jari Judén p. 0400 496 652 sekä avainasiakkuuspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Toimi pian! Haku on avoinna toistaiseksi ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.