Huoltopäällikkö, IV

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, IV
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Löytyykö sinulta kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä sekä IV-järjestelmistä? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ylläpitämään ammattitaitoasi? Etsimme nyt IV-puolelle huoltopäällikköä Vantaan toimipisteeseemme. Huoltopäällikkönämme johdat omaa IV-tiimiäsi kustannustehokkaasti ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten nimetyistä asiakkuuksista. Monipuoliseen työnkuvaasi sisältyy mm. pienprojekteja ja myyntiä. Sovellat osaamistasi ja osaat esittää asiakkaalle vaihtoehtoisia korjaus- ja parannusehdotuksia. Tässä tehtävässä hyödyt myyntihenkisyydestä sekä hyvistä esimies- ja vuorovaikutustaidoista. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen tyytyväisen caverin joukkoon! 

Huoltopäällikkönä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi. Meillä Caverionilla oman osaamisen kehittäminen sekä ammattitaidon ylläpitäminen, kuten myös työcaverit ovat myös tärkeässä osassa. Haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoammekin sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat koulutusmahdollisuuksien lisäksi mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös Caverionin huoltopäällikköön Villeen: https://youtu.be/rR5OCXY6GCw

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy työnjohtokokemusta sekä teknikon tai insinöörin koulutus soveltavalta alalta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta IV-puolen huolto- korjaus- ja asennustehtävistä, ja omaat hyvät IT-taidot. Asiakaslähtöinen asenne on tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian tai viimeistään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Jari Salminen, p. 050 390 0266. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1