Hankekehityspäällikkö/-insinööri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Hankekehityspäällikkö/-insinööri
Hakuaika päättyy:
30.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Talotekniikan osaaja – onko sinulla halu kehittyä, vastata kokonaisuuksista ja kasvaa huippuosaajaksi yhdessä huipputiimin kanssa? Tuottamiemme taloteknisten hankekehityspalvelujen kysyntä on kasvussa ja haemme tehtävään sitoutunutta hankekehityspäällikköä/-insinööriä Helsinkiin. Jos sisällön tuottaminen ”tyhjälle paperille” on sinulle mahdollisuus, tulet viihtymään meillä!

Yhteistoiminnalliset hankkeet (esim. elinkaari, KVR, PJU, Allianssi) ja hankkeiden sisältöjen kehittäminen muodostavat työn ydintehtäväkentän. Tehtäväsi on vastata nimettyjen hankkeiden taloteknisestä suunnittelunohjauksesta. Tehtäväsi sisältää, tai se täydentyy kokemuksesi myötä, lisäksi taloteknisten hankesisältöjen määrittelyllä, kustannussuunnittelulla ja myyntitehtävillä. Tutustu älykkääseen kaupunkiin: https://smartcity.caverion.com/fi/

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kokonaisvaltaisen työnkuvan kiinteistöalan johtavassa yrityksessä. Tukenasi toimii tiivis ja ammattitaitoinen hankekehitystiimi, tuotantoyksiköt sekä eri teknologioiden asiantuntijat. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa talotekniikan kokonaisasiantuntijuuttasi näköalapaikalta. Vastuullisena työnantajana pidämme toisistamme huolta panostamalla myös työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Erinomaisten työvälineiden lisäksi nautit hyvistä henkilöstöeduista, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Taloteknisestä suunnittelutaustasta on ehdottomasti etua tehtävässä menestyäksesi. Koulutustaustaltasi olet LVI- tai sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Talotekninen rakennuttamis- tai tuotantokokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä: olet valmis pitkäjänteiseen työhön kiinnostavien, uusien taloteknisten hankkeiden parissa! 

Hae tehtävään 30.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysryhmän päällikkö Tommy Öhman, p. 050 560 0761 tai tommy.ohman@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1