Teollisuuden putkiasentajia ja luokkahitsaajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden putkiasentajia ja luokkahitsaajia
Hakuaika päättyy:
31.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ylöjärvi, Suomi

Haemme caveritiimimme vahvistukseksi useampia teollisuusputkiasentajia ja -hitsaajia Pirkanmaan alueelle. Tehtävänä on toimia teollisuusputkistojen asennustehtävissä eri asiakaskohteissa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme? 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden projekteissa ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä, tekemistä ja osaamista. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia. Nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemusta.  Sinulla on muutaman vuoden työkokemus teollisuuden putkiasennus- tai hitsaustöistä. Asentajalle katsomme eduksi PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemuksen sekä asennuskokemuksen. Hitsaajan tehtävässä edellytetään TIG- ja puikkohitsaustaitoa kirkkaille ja mustille putkistomateriaaleille. Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä valmiutta komennus ja matkatöihin. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Pekka Palmio, p. 040 504 4302 ja projektipäällikkö Ismo Niemi p. 0400 329 795. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian tai viimeistään 31.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.