Kylmäalan huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäalan huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Löytyykö sinulta kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä sekä kiinnostusta kylmäteknisiä järjestelmiä kohtaan? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ylläpitämään ammattitaitoasi? Haemme nyt kylmäalan huoltopäällikköä Vantaan toimipisteeseemme. Huoltopäällikön työtehtäviin kuuluvat myynti- ja esimiestehtävät, sekä vikakorjauksien tarjouslaskenta. Hyödyt siis myyntihenkisyydestä ja hyvien esimies- ja vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Tiimipelaajana olet myös tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.

Tässä huoltopäällikön tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Meillä Caverionilla oman osaamisen kehittäminen sekä ammattitaidon ylläpitäminen, kuten myös työcaverit ovat myös tärkeässä osassa. Haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoammekin sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat koulutusmahdollisuuksien lisäksi mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. 

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (kylmämestari, alempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava) sekä kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä. Omaat vahvan kokemuksen kylmäteknisistä järjestelmistä tai muista lvi-teknisistä järjestelmistä. Katsomme eduksi CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen ja vahvat tietotekniset taidot.  Asiakaslähtöinen asenne on tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Niko Virtanen p. 050 311 1512. #LI-TN1