Sähkösuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi, Rovaniemi, Suomi

Sähkötekniikan osaaja! Omaatko asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen? Vahvistamme nyt suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut yksikköämme ja haemme Rovaniemelle tai Ouluun sähkösuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Sähkösuunnittelijanamme työskentelet yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostatkin asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden verkottunutta projektiorganisaatiota. 

Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimispisteellä olemista. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden projekteissa sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen.  Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta. Katsomme eduksi CADS ja Microstation osaamisen sekä kokemuksen tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelija Aki Kutvonen,p. 040 585 6263, aki.kutvonen@caverion.com sekä aluepäällikkö Janne Ryhänen, p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.