Automaatio kenttäsuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatio kenttäsuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Ouluun automaatiosuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverion Teollisuuden verkottunutta asiantuntijaorganisaatiota.

Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo projektinhoitokokemusta teollisuuden projekteissa sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen.  Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. instrumentoinnin kenttäselvityksistä ja asennusvalvonnasta. Arvostamme piirikaavioiden piirto-ohjelmien hallintaa (Autocad, CADS) kuten myös tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmistojen hallintaa (Alma, Proelina).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

 Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.