IoT-asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IoT-asiantuntija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi, Vantaa, Suomi

Tehtävässä tulet toimimaan osana Caverion Intelligence organisaatiota Teollisuuden Divisioonassa. Tiedossa on näköalapaikka Suomen energia- ja puunjalostusteollisuuden digitalisaation kehitykseen ja usien teknologioiden soveltamiseen teollisuusympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu IoT-järjestelmän ylläpitoon ja kehitykseen liittyvät tehtävät. Työssä tulet konttorin lisäksi toimimaan eri asiakkaiden tuotantolaitoksilla eri puolella Suomea. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä energia- ja metsäteollisuuden parissa vahvan teknisen osaajajoukon jäsenenä monipuolisessa asiakasympäristössä. Meillä ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä moderneista tiedonkeruu ja pilvipohjaisista järjestelmistä, tiedonsiirtoteknologioista, mittausteknologioista, data-analytiikan ja oppivien algoritmien tuomista mahdollisuuksista. Sinulta löytyykin tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI/YAMK, Ins. AMK) ja muutaman vuoden kokemus prosessiteollisuuden automaation tai vastaavien järjestelmien parista. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Itseohjautuvana olet valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Mika Marttila, p. 0505168028, mika.marttila@caverion.com #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.