Käyttövarmuussuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Käyttövarmuussuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä, Suomi, Tampere, Suomi, Vantaa, Suomi

Liiketoimintamme laajentuessa etsimme nyt kahta käyttövarmuussuunnittelijaa Tampereelle, Vantaalle tai Jyväskylään. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelu ja asiantuntijapalvelun, käyttövarmuuden ratkaisut -yksikössä ja tehtäviisi kuuluvat käyttövarmuussuunnittelu (mm. ennakkohuoltosuunnitelmat, kriittisyysluokittelut), Master Datan ylläpito ja jalostaminen (nimikkeistö, harmonisoinnit, varaositukset) sekä asiakkaiden kunnossapidon prosessien tukeminen asiantuntijaroolissa. Työssä toimit suoraan asiakasrajapinnassa ja pääset työskentelemään useiden eri teollisuuden alojen kunnossapidon kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen tyytyväisen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle:

- Näköalapaikan teollisen kunnossapidon huipulle Suomen suurimman palveluntarjoajan palveluksessa.

- Tehtäväkentän, jossa sinulla on aito mahdollisuus osallistua toiminnan kehittämiseen. 

- Työcaverit, jotka osaavat opastaa sinut alkuun uudessa tehtävässäsi. 

- Avoimen ja toisiaan arvostavan työyhteisön. 

Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on insinööri tai muu tekninen koulutus, sujuva englannin kielen taito ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai materiaalihallinnosta. Olet ratkaisuhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot myös asiakasympäristössä. Tekninen tietämys ja kiinnostus tekniikkaan ovat edellytys työssä pärjäämiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Kokemus ERP:n käytöstä ja hyvät Excel-taidot luetaan eduksi.

Lisätietoja antaa Caverionin Project Manager Joona Ringman, p. 050 4544 857 ja sähköpostitse joona.ringman@caverion.com. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-17 välisenä aikana. 

Kiinnostuitko? Hae pian tai viimeistään 25.5.2021 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.