Sovellussuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sovellussuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi, Tampere, Suomi

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut-liiketoimintaryhmän organisaatiotamme ja haemme Vantaalle/Tampereelle sovellussuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Sovellussuunnittelijanamme pääset luomaan sovelluksia asiakkaiden ValmetDNA ympäristössä sekä ratkomaan prosessien ongelmia sovellustasolla. Tehtäviisi kuuluu myös työmääräarviot tarjouskyselyjen laajuusmääritelmien pohjalta. Tässä tehtävässä pääset toimimaan asiakkaiden kehitysprojektien kautta uusimpien prosessi- ja paperiteollisuuden toteutusratkaisuiden parissa!

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat sinulle vapauden suunnitella työsi myös etänä. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo muutaman vuoden kokemuksen prosessiteollisuuden sovellussuunnittelusta sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen (DI/YAMK, Ins. AMK). Hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä sekä turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta, kykyä ottaa vastaan uusia haasteita, sekä valmiutta omaksua uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaation tiimipäällikkö Jussi Viderholm, p. 040 7181766, jussi.viderholm@caverion.com. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.