Mekaanisen- ja putkiasennuksen työnjohtaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaanisen- ja putkiasennuksen työnjohtaja
Hakuaika päättyy:
16.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Haemme Ouluun työnjohtajaa teollisuuden mekaaniseen- ja putkiasennustiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään laajasti suomalaista teollisuutta ja olemaan mukana kehityksessä? Lue lisää ja liity Suomen viiden tuhannen tyytyväisen caverin joukkoon! 

Työnkuvasi koostuu teollisuuden mekaanisten laitteiden asennuksien ja huoltojen sekä tuotantoprosessin putkiasennuksien työnjohtotehtävistä Pohjois-Suomessa. Osallistut PED:n alaisten putkistojen työnsuunnitteluun, valmistukseen, tarkastukseen ja käyttöönottoon, jonka lisäksi vastaat PED:n alaisten putkistojen työnaikaisesta dokumentoinnista.

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa, osana vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme ammattitaitoisen organisaation tuen ja erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, kattavan koulutustarjonnan sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut niin taloudellisiin kuin myös laatuun ja turvallisuuteen liittyviin tavoitteisiin. Omaat järjestelmällisen ja tehokkaan työotteen ja olet valmis antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Sinulta löytyy mekaanisen tai putkiasennusalan AMK-tutkinto (tai vastaava) sekä kokemusta teollisuuden mekaanisesta- ja putkiasennuksesta sekä kunnossapidosta. Prosessiteollisuuden pumppujen ja venttiilien toiminta on sinulle jo entuudestaan tuttua. Katsomme eduksi PED painelaite- ja teollisuuden putkiosaamisen sekä hitsauksen laadunhallinnan. Odotamme, että sinulta löytyy myös matkustusvalmiutta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluejohtaja Pasi Mäki, p. 040 519 0175. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 16.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.