Sovellussuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sovellussuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Kemi, Suomi, Oulu, Suomi

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiotamme ja haemme Kemiin tai Ouluun sovellussuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Toiminnassasi arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta asiantuntijaorganisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo muutaman vuoden kokemuksen prosessiteollisuuden sovellussuunnittelusta sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen. Hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä sekä turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta ja valmiutta omaksua uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Matihaldi, p. 040 823 0376, jari.matihaldi@caverion.com sekä liiketoimintajohtaja Pekka Vattulainen, p. 050 597 0205, pekka.vattulainen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1