Sähköhuoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköhuoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
26.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Haemme nyt ilmanvaihdon sähköhuoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Asentajana työpäiväsi koostuvat IV-koneiden sähkökomponenttien vaihto - ja korjaustehtävistä sekä - sähkömoottorien ja vastaavien laitteiden vaihtotöistä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi, ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä ymmärrystä ja aikaisempaa kokemusta sähkökorjaus- ja huoltotöistä. Lisäksi ymmärrys IV-laitteiden automatiikan toiminnasta katsotaan eduksi. Omaat toimeen tarttuvan otteen työhön ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 26.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarkka Venäläinen, p. 050 4667 980. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.