Automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
23.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Äänekoski, Suomi

Botnia Mill Service hakee Metsä Fibren Äänekosken Biotuotetehtaalle

Automaatioasentajaa

Automaatioasentajana vastaat asiakkuutemme Äänekosken Metsä Fibren Biotuotetehtaan kunnossapidon haasteisiin. Työ on monipuolista ja haasteellista teollisuuden kunnossapitotyötä. Työturvallisuusmyönteisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa tapaasi toimia ja hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus kunnossapidon järjestelmistä (SAP) auttavat työtehtävän hoidossa.

Automaatioasentajana tehtäviisi kuuluvat mm. suunnitelmallisen ennakoivan kunnossapidon ja häiriökorjausten päivittäinen suunnittelu ja toteutus, raportointi SAP-kunnossapitojärjestelmään, osallistuminen laitoksen käytettävyyden kehittämiseen analysoimalla häiriötilanteita, osallistuminen tarvittaessa häiriötutkintoihin ja ratkaisuehdotusten esittäminen sekä osallistuminen asiakkaan kunnossapitotaitojen tukemiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta. Edellytämme hakijalta kokemusta prosessinohjausjärjestelmistä (Valmet DNA, Siemens Tia Portal, Step 7). Eduksi luetaan aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä selluteollisuuden prosessituntemus.

Tarjoamme innovatiivisen ja nykyaikaisen työympäristön, jossa pääset kehittämään pitkäjänteisesti nykyaikaisia prosessiteollisuuden laitteita, sekä asiantuntevat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa automaation kehitysvastaava Jukka Sauriala, p. 040 357 0943 ja yksikönpäällikkö Pentti Sipiläinen, pentti.sipilainen@caverion.com, p. 050 433 6929.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.5.2021 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi ja suunnittelupalvelut eri teollisuuden aloille.

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa caverion.fi/katalogi/palvelut/botnia-mill-service/