LVI-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja
Hakuaika päättyy:
16.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kajaani, Suomi

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa kasvavaan caveritiimimme Kajaaniin. Työpäiväsi täyttyvät vaihtelevien asiakaskohteidemme huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä sekä pienemmistä projektiluontoisista töistä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan tutkinto ja aikaisempaa kokemusta IV- tai putkialalta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Hae tehtävää 16.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Janne Martiskainen numerosta 050 346 8215 tai sähköpostitse janne.martiskainen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.