Tekninen avustaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen avustaja
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Äänekoski, Suomi

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiotamme ja haemme Äänekoskelle teknistä avustajaa hoitamaan monipuolisia toimistopalvelu- ja tietohallintotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. projektipäälliköiden ja -hoitajien avustaminen. Oletkin työskentelytavoiltasi palveluhenkinen sekä järjestelmällinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Voit olla vastavalmistunut tai jo työelämässä kokemusta hankkinut. Tärkeää on, että olet motivoitunut tekemään monipuolisia tehtäviä joustavasti mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta asiantuntijaorganisaatiota.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden parissa yhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa, sekä osaavat työcaverit ja miellyttävän työympäristön. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuvaa koulutusta, hyvät viestinnälliset sekä tietotekniset taidot ja paljon palveluhenkistä asennetta! Arvostamme erityisesti SAP kokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 308 4855  pauli.jarvinen@caverion.com. #LI-TN1                                       

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.