Laitossuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija
Hakuaika päättyy:
25.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Botnia Mill Service
Sijainti:
Äänekoski, Suomi

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden alalta? Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme laitossuunnittelijaa Äänekoskelle hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä.

Laitossuunnittelijana työskentelet yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostatkin asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta projektiorganisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tehtävässä, omaat soveltuvan insinööri koulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka) sekä muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä. Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta sekä suunnittelukokemusta nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla. Eduksi katsomme kemikaali- ja painelaitesäädösten ja standardien tuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 308 4855, pauli.jarvinen@caverion.com. #LI-TN1                                        

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.