Huoltoasentaja, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja, sähkö
Hakuaika päättyy:
14.05.2021
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Lahti, Suomi

Oletko asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen työhön kykenevä sähköalan osaaja? Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi huoltosähköasentajaa Lahteen. Tulevana asentajanamme työpäiväsi täyttyvät vaihtelevien asiakaskohteidemme huolto-, asennus ja korjaustehtävistä. Rento ja avoin tiimimme odottaa sinua jo, hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan tehtävän, jossa työpäiväsi täyttyvät oman osaamisalueesi mielenkiintoisista tehtävistä, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinulle hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, hyvät työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan tai muu soveltuvan alan tutkinto taskustasi sekä muutaman vuoden kokemus sähköasennus- ja huoltotöistä. Katsomme eduksesi myös moniosaamisen varavoima, UPS, DC48V huollosta ja korjauksista. Olet yhteistyökykyinen ja ymmärrätkin hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa ja kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on motivoitunut ja ongelmanratkaisukykyinen ote työntekoa kohtaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Joonas Kivilaakso, p. 040 581 5711. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään 14.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.